Aktuellt

Vi har ett gäng olika tränare på gården under hösten! Bland annat kommer Stjáni till oss varannan vecka ungefär! För mer uppdateringar, gilla vår facebooksida: Stall Skärgården.

I april i år fick vi ett fantastiskt stoföl efter Hremmsa & Bastian, Brenna från Skärgården får hon heta. I år bestämde vi oss för att betäcka Hremmsa med Oskar från Lindeberg och hon är nu konstaterat dräktig, vi hoppas på ett till stoföl nästa år!

Den 21-22 mars anordnar vi helgkurs med Kajsa Boström. Kajsa är B-tränare i Dressyr men jobbar med hästar från alla olika grenar.

I början/mitten av mars kommer vi att ha tre lediga boxplatser hos oss. Mer information angående priser & vad det innebär att ha häst hos oss finns under "Stallplats".

Årets första clinic på Skärgården blir för Viveca Ewards, Svensk Hästrehab! Den 1 februari kommer hon hit för att prata om den hållbara hästen. Hon kommer bl.a prata om & visa upp Equiband & Equi-bodybalance.

8-9 februari kommer Caspar Logan Hegardt till Fjärås & håller helgkurs. Det finns ett fåtal platser kvar. Vi rider 3 lektioner, en privatlektion på lördagen & två lektioner med annat ekipage på söndagen. Lunch & fika båda dagarna ingår.